Сторінка 3 – Відгуки - Doctor's Best, Порошок із чистим вітаміном C із Q-C, 250 г (8,8 унції) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 25.05.2023
51
49
0
9
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Корейська
16671ccc-243e-4fd5-8c76-d7b6d3441923
Опубліковано 14.12.2023
466
357
7
161
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Арабська

Дієтична добавка сприяє підтримці здорової імунної відповіді. Веганські продукти без ГМО/без глютену/без сої Doctor'sBest Pure Vitamin C Powder QC виробляється в Шотландії та високо цінується за свою якість і надійність. Вітамін С незамінний для організму через його роль у виробництві колагену, карнітину та деяких хімічних передавачів у мозку. Численні клінічні дослідження підтверджують важливу роль вітаміну С у підтримці імунної системи, мозку, очей, серця, кровоносної системи та всіх систем організму. Вітамін С також є донором електронів, підтримує багато ферментів і підвищує загальний антиоксидантний потенціал організму. Допомагає підтримувати здорову імунну систему. Допомагає підтримувати антиоксидантний потенціал організму. Необхідний кофактор для важливих ферментних систем. Необхідний елемент для здоров'я суглобів та інших сполучних тканин. Відмінна якість, чисті інгредієнти

3aabab96-0f6d-40a9-ad11-efe390230d5c
Опубліковано 12.03.2024
88
0
1
70
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Японська

Враховуючи, що більше 90% аскорбінової кислоти на ринку в даний час виробляється в Китаї, якість і надійність стають все більш важливими факторами. Серед них як відмінний продукт можна порекомендувати Quali-C шотландського виробництва. Чим Quali-C відрізняється від інших аскорбінових кислот, так це високою надійністю. Порошок аскорбінової кислоти зазвичай дуже кислий, але Quali-C має менш кислий смак порівняно з іншими продуктами. Тому він має перевагу в тому, що він приємний на смак і рідше викликає біль у шлунку. Той факт, що цей продукт виробляється в Шотландії, також додає йому додаткове відчуття довіри. Шотландія відома своєю високоякісною продукцією, і ви можете бути впевнені, знаючи, що ваш Quali-C виготовлено відповідно до шотландських стандартів виробництва. На цьому фоні ми рекомендуємо вам розглянути Quali-C як варіант аскорбінової кислоти. Завдяки високій якості та надійності, цей продукт особливо рекомендований для тих, хто цінує турботу про своє здоров'я.